Yuklanmoqda...

Ko’klam hadyalari

Navro’z bayrami dasturxonini dorivor ko’katlardan tayyorlangan taomlar, go’ja oshi, halim, sumalaksiz tasavvur qilish qiyin.

Mandarin yeymiz va yosharamiz!

Mandarinsiz Yangi yilni nishonlash yozni muzqaymoqsiz o`tkazish bilan bap-barobar. Bu mevani faqatgina ta`mi yoki foydali xususiyatlari uchungina emas, aynan xush kayfiyat bag`ishlagani

Xurmoning salomatlik uchun foydali jihatlari

Kuz ne'mati – xurmo tarkibidagi glyukoza va fruktoza kabi engil hazm bo'luvchi moddalarning ko'pligi tufayli uning ikki-uch donasi ham qorningizni to'ydirishi mumkin.

Sabzi sharbati foydalari

Sabzi sharbati ko'z nurini ravshanlashtiradi, buyrakni yaxshilaydi, ovqat hazm qilishni osonlashtiradi va immunitetni kuchaytiradi.

Immunitet uchun karam sharbati

Karam sharbatining ta`mi ko`pchilikka yoqmaydi, lekin ozishni va organizmni tozalashni istasangiz, chidashingizga to`g`ri keladi. 

Qon uchun lavlagi sharbati

Lavlagi sharbati qon uchun juda foydali – eritrositlar hosil bo`lishini rag`batlantirib, gemoglobinni oshiradi.

Vitaminlarga boy sabzi sharbati

Sabzi sharbatida vitaminlardan A, V, S, D, E, K mavjud. U ishtahani ochadi, hazm ishini yaxshilaydi, tishlarni va immunitetni mustahkamlaydi.

Behi — oltin kuzning bebaho tuhfasi

Behi mevasining shifobaxshligi qadim-qadimdan ma`lum. Unda juda ko`p pektin birikmalari, fruktoza, glyukoza, kaliy tuzlari, temir, kalsiy, fosfor va mis bor.